Verv og vinn

Visste du at den som melder seg inn i Norske Akevitters Venner etter 1. oktober får hele 15. måneders medlemskap – og bare betaler for 12? Juleutgaven av medlemsbladet AquaVIT følger også med – sammen med de fire utgavene som kommer i 2023. I tillegg har vi en egen vervekonkurranse som startet 1. oktober. Den går fram til 15. november og førstepremien er riktig så velsmakende.

Hovedpremien er et gavekort på et valgfritt autorisert serveringssted (se akevittkartet nederst på siden her – eller baksiden på AquaVIT) og gavekortet har en verdi på 1531* kroner. De som vinner 2. og 3. premie får en spennende overraskelse fra nettbutikken i posten. Dette gjelder også tre av dem som har blitt vervet.

For hvert nytt medlem du verver, får du et lodd i trekningen. Sjensene for å vinne en premie øker med andre ord med antallet du verver.

Det nye medlemmet går inn på https://norsk-akevitt.org/bli-medlem/ for å registrere medlemskapet. Der oppgis også at det er nettopp du som er ververen.

Lurer du fortsatt på noe? Kontakt oss på post@norsk-akevitt.org

Alle nye medlemmer får tilsendt medlemskort og jakkenål.

******************

*1531 var året da høvedsmannen på Bergenhus festning, Eske Bille, skrev et brev til erkebiskop Olav Engelbrektsson i Trondheim. I brevet ble ordene aqua vitae (livets vann) nevnt i norsk tekst for første gang. Datoen var 13. april og dette er akevittens dag.