forbindelse med Kulturvernforbundets årsmøte på Litteraturhuset i Oslo 25. juni ble tidligere Riksantikvar Jørn Holme valgt til ny styreleder. Kulturvernforbundet består av 28 landsdekkende kulturvernorganisasjoner fordelt på 2000 lokale lag og 250 000 medlemmer.

Æresmedlemmene i Norske Akevitters Venner avløser hverandre som styreleder i Norge Kulturvernforbund. Jørn Holme (t.v) tar over etter Per Harald Grue.

– Jeg er svært ydmyk og takknemlig for den tillit årsmøtet i Norges kulturvernforbund har vist meg som ny leder av styret i forbundet. Selv om jeg har jobbet mest med kulturminnevern, kjenner jeg godt alle våre medlemsorganisasjoner fra tiden som riksantikvar. For en fantastisk bredde, kunnskap og glød de representerer. Jeg gleder meg stort til å arbeide sammen med alle tillitsvalgte, styret og ikke minst generalsekretæren og hennes stab, uttaler Holme.

Les resten av artikkelen på nettsiden til Norges Kulturvernforbund.

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å publisere en kommentar.