MEIR Classic Aquavit

MEIR Aquavit er kjærlighetsbarnet til Ivan Abrahamsen og Rune Laugen. De har arbeidet sammen med å skape norske akevitter i en årrekke, og nå har tiden kommet for å introdusere MEIR Classic – duoens første fatlagrete akevitt under eget merkenavn.

De essensielle ingrediensene i en klassisk norsk akevitt er ren, norsk potetsprit, aromatiske karvefrø og modning på eikefat. Nyheten MEIR Classic Aquavit som kommer i Vinmonopolets hyller i starten av september 2020. Visjonen har vært å skape en akevitt som er mer klassisk enn klassisk, norsk akevitt. Med andre ord, mer av det vi elsker med norsk akevitt.

Akevitten laget av norsk potetsprit, destillert og modnet på fat hos OSS Craft Distillery i Bergen.

For å lage MEIR Classic utviklet Abrahamsen og Laugen ett helt nytt eikeuttrekk sammen med verdensledende ekspertise i Cognac. Dette gir en skreddersydd smaksprofil, tilpasset det en kjenner som norsk akevitt. Hensikten er å forsterke effekten av tradisjonell fatmodning, og resultatet er en svært aromatisk, rund og fyldig smaksopplevelse der karve balanserer i harmoni med søte toner fra eiken.

Vinmonopolets sensoriske prøveinstans satte stor pris på akevitten, og den lanseres derfor i Vinmonopolets partiutvalg 4 september 2020.

MEIR Classic Aquavit
Rebel Spirits AS
Vinmonopolnummer: 12040201, 40 volumprosent alkohol, 70 cl

Logg inn