Linie til topps i brennevinets verdensmesterskap

Lysholm Linie Double Cask Port fikk den aller gjeveste prisen, «Double gold», i International Spirit Challenge. Double Gold går til produkter som verdsettes enda høyre enn gull.

Stor heder til Lysholm Linies Double Cask Port

 – Det er svært motiverende at vi gang etter ganger bli belønnet for den høye kvaliteten. Vi i Arcus har ekstrem fokus på kvalitet, og vi er veldig stolte av at vi har et brennevin i verdensklasse, sier Holger Gramstad som er Country Manager i Arcus Norway.

International Spirit Challenge (ISC) er en konkurranse som velger ut det beste brennevinet. I år var det om lag 1.700 produkter fra 70 forskjellige land. ISC regnes som en av de mest prestisjefylte brennevinskonkurransene i verden.

Medaljer av høyeste rang

Double Gold Award deles ut til enestående produkter som har utmerket seg eksepsjonelt under blindsmakningen.

Lysholm Linie Double Cask Port

I tillegg til Lysolm Linie Double Cask Port ble også Aalborg Dild Akvavit tildelt den gjeve tittelen «double gold».

Også Lysholm Linie Aquavit, Gammel Opland Edel Madeira, Gammel Opland Norsk Aquavit, Lysholm No. 52 og Aalborg Taffel Akvavit ble hyllet for deres smak. De fikk hver sin sølvmedalje.

Verdens beste akevitt

I fjor fikk Arcus en utmerkelse av høyeste rang under International Spirit Challenge (ISC) 2018. Prisen «producer of the year» går til brennevinsprodusenter som har fått flest medaljer og poeng, totalt, for sine produkter innenfor en kategori.

Arcus mottok prisen «White Spirit Producer of the Year», i 2018, innen kategorien akevitt. Dette vitner om at Arcus produserer verdens beste akevitt, ifølge ISC.

Logg inn