Hundholmen Brygghus, Bodø

Tollbugata 13
8006 Bodø
Tlf. 485 02 727
E-post: post@hundholmenbrygghus.no
Nettside: www.hundholmenbrygghus.no

Fredag 17. september ble Hundholmen Brygghus i Bodø autorisert som serveringssted for norsk fatmodnet akevitt. Autorisasjonen skjedde i samband med det årlige Akevittinget (årsmøtet i Norske Akevitters Venner), og det var president Elisabeth Gjestland som sto for autorisasjonen. Kjetil O. Småge, daglig leder og eier av Hundholmen Brygghus, tok imot de synlige bevisene på autorisasjonen; en spesiallaget fatende fra bøkkerverkstedet hos Anora samt en innramming.

Hundholmen Brygghus holder stort fokus på mat og drikke med både lokale og langreiste råvarer. Lokalene er store og romslige og brer seg over to etasjer der inntil 490 personer kan få plass samtidig – i alle fall når enmetersregelen blir borte igjen. I første etasje har Brygghuset også sin egen restaurant med rundt 50 sitteplasser.

Her serveres gode retter fra en A la carte-meny som inneholder en miks av tradisjonelle og spennende retter. Her finner en også både en tre-retters og fem-retters meny med tilpasset drikkepakke som består av enten øl og akevitt eller vin.

Fra autorisasjonen av Hundholmen Brygghus i Bodø: Daglig leder og eier Kjetil O. Småge (t.v) forteller om Brygghuset. President i Norske Akevitters Venner, Elisabeth Gjestland, sto for autorisasjonen.

Siden åpningen i november 2016 har Brygghuset hatt et godt utvalg av akevitter og i det siste er det også utviklet en egen Hundholmen-akevitt i samarbeid med Oslo Håndverksdestilleri.

For den som ikke tar plass i restauranten, tilbys det en egen «pub-meny» med mat som passer godt til de om lag 200 forskjellige øltypene som tilbys på flaske. I tillegg kommer husets egne brygg, der det alltid er fire sorter tilgjengelig.