Britannia Hotel, Trondheim

Dronningens gate 5
7011 Trondheim
Tlf. 73 80 08 00
E-post: contact@britannia.no
Nettside: www.britannia.no

«Autorisert serveringssted for norsk, fatmodnet akevitt» er en høythengende utmerkelse som gis til serveringssteder som har et mat- og drikkekonsept som tydelig legger opp til en god eksponering og profilering av norsk mat- og drikkekultur. Sist ut i rekken av autoriserte er Britannia Hotel i Trondheim som ble autorisert torsdag 9. september 2021.

Autorisasjonen skjedde i hotellets storstue, Palmehaven, i forbindelse med 200-årsjubileet for etableringen av Jørgen B. Lysholms Brænderi og Destillasjonsfabriker i 1821. Vertskap for arrangementet var Norske Akevitters Venner – region Nidaros i samarbeid med Arcus (nå Anora).

Elisabeth Gjestland overrekker autorisasjonsbeviset til hotellsjef Mikael Forselius.
Overrekkelse: President i Norske Akevitters Venner, Elisabeth Gjestland (t.v.). overrekker autorisasjonsbeviset til Mikael Forselius, hotelldirektør ved Britannia Hotel.

Det var president i Norske Akevitters Venner, Elisabeth Gjestland, som overleverte utmerkelsen til Mikael Forselius, Hotellsjef ved Britannia Hotel.

Britannia Hotel er det femte nordiske hotellet som er på listen «The Leading Hotels of the World». Hotellet satser sterkt på lokal mat og drikke, og baren har allerede blitt kjent for innovative drinker der blant annet akevitt inngår som en viktig ingrediens.