Atlungstad Aquavit Blend Nr. 3

Alkoholprosent:

40

Varenummer:

12103001

Flaskestr.:

Fatmodnet:

Ja

Grossist / distributør:

Har du noen gang drømt om å gi bort en akevittflaske (eller flere) med egendesignet etikett? Det går jo muligens bra med PC, blekkskriver og RX-lim, men så var det å få tatt av etiketten på flaska en kjøpte på Vinmonopolet… Nå er løsningen her i form av tre akevittvarianter uten forsideetikett der du designer etiketten via nettet for så å få den pent levert i postkassa.

Destilleriet som tilbyr muligheten har aner fra 1855 mens destilleriet som produserer akevitt ble etablert i 2019. Vi snakker om Atlungstad Håndverksdestilleri, og daglig leder Romain Jourdan forteller at de nå føler at de har tettet et «hull» i markedet.

– Det meste vi produserer er i liten skala, det vil si fra noen hundre flasker og oppover – noe som passer for horeca, bedrifter og foreninger. Samtidig har vi fått mange spørsmål om mindre kvanta – fra en til noen titalls flasker. En vanlig produksjon med så lite opplag er ikke regningssvarende og løsningen ble tre akevittvarianter samt mulighet for egen etikettdesign via en nettside.

I starten av september 2020 så derfor tre ulike akevittblandinger dagens lys; Blend 1Blend 2 og Blend 3. De tre akevittene har forskjellig smakskarakter og passer til ulike formål. Flaskene er kun utstyrt med baketikett der all nødvendig informasjon er med. Resten gjør du selv…

Atlungstad Aquavit Blend Nr. 3
Blend Nr. 3 er en mørk gyllen, vellagret og kompleks fatmodnet akevitt med et avdempet og balansert krydderpreg fra karve og anis. Her har vi en velbalansert, bløt akevitt med innslag av moden frukt og vanilje med eiketoner og lang ettersmak. Blend Nr. 3 er en smakfull akevitt til etter måltidet og for hygge når stunden tilsier det.

Og så var det etiketten…
På www.atlungstad.com/my-aquavit kan du designe din egen etikett med plass til to tekstfelt samt bilde. Det er ikke sikkert at alle bilder passer like godt, men her kan det være duket for mye moro på bursdagsfesten eller festmiddagen i foreningen.

Etiketten blir trykket og sendt per post uten ekstra kostnad – men her som ellers er det jo greit å beregne litt tid til trykking og postgang. Resten består i å velge hvilken blend som passer og bestille flaskene på Vinmonopolet. Etikettklistringen blir siste post på programmet før overrekkelsen.

Lukt: Aromaer av karve, fennikel og koriander, samt sherrytoner.
Smak: Avrundet, karve, fennikel og koriander, sherryfat.