Akevittbutikken

Medlemmer som har betalt kontingent får 10 prosent rabatt på varene i nettbutikken bortsett fra de som er merket med Nettopris.
Rabatten trekkes fra ved fakturering. Regionene får 15 prosent rabatt. Porto og forsendelseskostnader (inkl. skikkelig emballasje) kommer i tillegg. Rabatten trekkes fra ved fakturering og en trenger ikke noen form for innlogging. Alle oppgitte priser er inkludert 25% mva bortsett fra bøker som faktureres uten mva.

Dersom varen er skadet: Ta vare på skadet vare, all emballasje – og ta umiddelbar kontakt med oss. Vi trenger bildebevis når vi skal klage til transportør. Ødelagt vare erstattes med ny.

Dersom du ikke er fornøyd med varen: Vi har ingen stor nettbutikk, og prøver etter beste evne å beskrive varene. Dersom du likevel ikke er fornøyd, tar du kontakt med oss. Ved retur betaler du først for porto og forsendelsesomkostninger som vi har lagt ut for forsendelsen. Deretter returnerer du varen(e) ved å betale ny porto for pakken. Her må vi også få sporingsnummer.

Restbeløpet på fakturaen vil deretter bli kreditert.