Butikk

JULEN 2022: For å være sikker på å få varene til jul, bør bestillinger være oss i hende innen torsdag 8. desember. Det sendes ikke ut varer i uke 50. I uke 51 sendes varer ut fortløpende – men uten garanti for å være hos bestiller innen 24.12.

Medlemmer som har betalt kontingent får 10 prosent rabatt på de fleste av varene i nettbutikken.
Rabatten trekkes fra ved fakturering. Regionene får 15 prosent rabatt. Porto og forsendelseskostnader (inkl. skikkelig emballasje) kommer i tillegg. Rabatten trekkes fra ved fakturering og en trenger ikke noen form for innlogging.

Dersom varen er skadet: Ta vare på skadet vare, all emballasje – og ta umiddelbar kontakt med oss. Vi trenger bildebevis når vi skal klage til transportør. Ødelagt vare erstattes med ny.

Dersom du ikke er fornøyd med varen: Vi har ingen stor nettbutikk, og prøver etter beste evne å beskrive varene. Dersom du likevel ikke er fornøyd, tar du kontakt med oss. Ved retur betaler du for porto og forsendelsesomkostninger som vi har lagt ut for forsendelsen. Deretter returnerer du varen(e) ved å betale ny porto for pakken. Her må vi også få sporingsnummer.

Fakturaen vil deretter bli kreditert.

Viser 1–16 av 32 resultater