Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Eidsverket

Stiftet 17.01.2013
NAV Eidverket

Kontaktinformasjon:
President Kjell Roar Nygård,
tlf. 982 84 897, e-post: dagligleder@bsf.nu

Styremedlemmer:
Morten H. Foss, mortenhf@online.no
Eivind Landsverk, eivind.landsverk@tvnorge.no
Tove Lunner, tovlunn@online.no
Trygve Tambursrtuen, trygve@eidsverket.no


***** ***** ***** *****

Arrangementer i Eidsverket 2015 og 2016

Her er listen over arrangementer i Eidsverket Akevittlaug for resten av 2015 og 2016. Mer informasjon kommer etter hvert. Les mer

Rakefisklag i Eidsverket

Eidsverkets Akevittlaug inviterer til rakefisklag på Brasserie Bjørk lørdag 9. november kl. 19.00. Les mer

NAV Eidsverket stiftet

NAV EIdsverke (Eidsverket Akevittlaug) ble stiftet torsdag 17. januar 2013 i herskapelige omgivelser på Eidsverket gods. den nye regionen dekker Bjørkelangen, Setskog, Løken, Fosser og Hemnes. I tillegg kommer Eidskog i Hedmark og Rømskog i Østfold som geografisk sogner til regionen. Les mer

NAV Eidsverket stiftes

Det inviteres med dette til stiftelse av NAV Eidsverket - Eidsverket Akevittlaug torsdag 17. januar 2013 kl. 19.00. fagdirektør halvor heuch fra Arcus vil kåsere om akevitt og representanter fra Norske Akevitters Venner vil også være til stede. Les mer
Litterær akevittsmaking
Det er akevittsmaking på Mathallen i Oslo fredag 24. november 2017 kl. 18.00 og lørdag 25. november kl. 13.00. Smakingen er kombinert med presentasjon av Akevittboka fra Goliat Forlag. Det hele skjer på Spetakkel Bar & Kokebokhandel - en bokhandel som også har skjenkebevilling - og i samarbeid med Det Norske Brenneri.

Les mer
Akevitthistorisk seminar på Atlungstad
Onsdag 13. desember 2017 inviteres det til akevitthistorisk seminar på Atlungstad Brenneri. Den 13. desember er en historisk merkedag for Atlungstad Brenneri. Loven om Vinmonopolet kom og staten skulle overta Atlungstad Brenneri. 13. desember 1920 var dagen all sprit på brenneriet ble tømt og fordelt mellom eiere og selskapet oppløst, i protest mot staten. Dette markerer vi med en akevitthistorisk kveld!

Les mer
Drikkurs: Fristende drinker til jul
Torsdag 30. november 2017 kan du få lære å lage dine egne akevittbaserte drinker på The Pub i Majorstuveien 30, Oslo. Forhåndspåmelding og begrenset antall.

Les mer
Adventskalender og julekasse - med akevitt
Det Norske Brenneri i Grimstad tar julen på alvor, og i år har de lansert både en adventskalender med 24 akevitter og en julekasse med ti forskjellige juleakevitter. De to artiklene inneholder totalt 50 cl akevitt hver. Begge finnes i Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Les mer
Erfaringsutveksling mellom Akershus- og Oslo-regioner

Mange typer arrangement, fra enkle kveldsopplegg i nærmiljøet til reiser til Island og Svalbard er hva NAV-regionene i Akershus og Oslo har tilbudt sine medlemmer de senere årene. Dette fremkom da representanter for fem av regionene møttes på Café Sorgenfri nylig, etter initiativ fra Anne-Marie Andersen i NAV Eidsiva.Les mer
Julemøte i Lister
Velkommen til juleakevittsmaking i Løa på Penne lørdag 18. november 2017, kl. 19.00.

Les mer
Lutefiskaften i Grenland
Norske Akevitters Venner region Grenland har gleden av å invitere til lutefiskaften fredag 10. november 2017 kl. 19:00 på Hotell Vic i Porsgrunn.

Les mer
Strand Brænderi juleaquavit
Strand Brænderi juleaquavit 2017 lanseres torsdag 2. november. I samarbeid med Arcus og Prøysenhuset inviterer Strand Unikorn til rakfiskbuffet der også de andre Strand-akevittene står på programmet.

Les mer
Bli med Espen til Berlin og IGW
Bli med Norske Akevitters Venner til Berlin 26.–29. januar 2018 og opplev Europas største mat- og landbruksmesse, Internationale Grüne Woche – med Espen Smith som reiseleder og entusiast. For bestilling: Se http://www.vistatravel.no/temareise/grune-voche-berlin-med-espen-smith Påmelding snarest - og innen 7. november 2017.

Les mer
Akevitt til lutefisk - i Hamar
Akevitt til lutefisk er på menyen når Lutefiskfestivalen - http://lutefiskfestivalen.no arrangeres for femte år på rad i Hamar fra 1. november til 4. november.

Les mer