Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch


     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

NAV Sunndal

Stiftet: 24.11.2012
NAV Sunndal - Trollheimen Akevittlag
Org.nr. 99 306 268

Kontaktinformasjon:
President: Arne Dalager,
tlf. 950 00 893, e-post arne.dalager@sunndals.net

Styremedlemmer:
Odd Nasvik, e-post: odd-nasv@online.no
Ivar Ottem, ivar.ottem@sunndals.net
Ingrid Moen Sande,
Øyvind Oliver Johansen, oojohans@online.no
Vidar Tørset, post@el-nikk.no
Jan Roger Strømsvåg, jan.roger.stromsvag@hydro.com
Siri Løvaas, 

***** ***** ***** *****

Årsmøte i NAV Sunndal - Trollheimen Akevittlag

Nyvalgt president Arne Georg Dalager (t.v.) takker avtroppende president Odd Nasvik for godt arbeid og overrekker blomster samt NAVs 15 års jubileumsakevitt. Lørdag 18. april 2015 kl. 18.30 holdt NAV Sunndal – Trollheimen Akevitt Lag årsmøte i lokalene til Odd Fellow, som var leid for anledningen. Det var møtte 20 stemmeberettigede medlemmer. Les mer

NAV Sunndal - Trollheimen Akevittlag er etablert

NAV Sunndal - Trollheimen Akevittlags første president, Odd Nasvik. Foto: Egil Knarvik, Aura Avis Med 18 av lagets (til nå) registrerte medlemmer til stede, ble NAV Sunndal - Trollheimen Akevittlag etablert lørdag 24. november 2012. Les mer

Snart ny NAV-region i Sunndal

I Sunndalen arbeides det for å sette sammen et interimstyre for NAV-regionen som skal etableres. Lokal ildsjel er Odd Nasvik på Sunndalsøra. Les mer
Gammel flaske - Linieaquavit
Flasken er dessverre tom, men etiketten er intakt. Når det fordums innhold seilte på de sju hav, har vi ikke kjennskap til, men det får du vite om du kontakter eieren.

Les mer
Morsa-vandringen 2017
Venneforeningen Morsa 1833 har lange tradisjoner med vandring gjennom «brenneribyen Moss». I år arrangeres vandringen lørdag 3. juni 2017 i tidsrommet 15.00 til 18.00 med start fra Grimsrød gård.

Les mer
- En historisk begivenhet!
40 akevittvenner var samlet da Norske Akevitters Venner, region Grenland, ble stiftet i Skien fredag 12.mai 2017. Grenland blir den 49. lokalregionen i organisasjonen som har som mål å fremme norsk mat- og drikkekultur.

Les mer
Byjubileum og tur til Veiholmen
NAV Nordmøre har både Kristiansunds byjubileum og tur til Norges største fiskevær sør for Lofoten på programmet. Lutefiskaften nærmere jul blir det også.

Les mer
Vil avvikle norsk sprit- og akevittproduksjon
Landbruks- og matdepartementets forslag om å avvikle norsk sprit- og akevittproduksjon må stoppes. I statens tilbud i årets jordbruksforhandlinger har Landbruks- og matdepartementet foreslått å avvikle prisnedskrivingstilskuddet på norsk potetsprit med 18 mill kroner. Dette forslaget vil i praksis avvikle den norske sprit- og akevittproduksjonen som i dag er basert på norske råvarer, og skape et miljøproblem.

Les mer
Årets arrangementer i Oslo Øst
Medlemmer i NAV Oslo Øst har allerede mottatt informasjonen per e-post - der også referatet fra årsmøtet (samt et sangbart referat) var vedlagt. Du har kanskje byttet e-postadresse? Da må du sende melding til post@norsk-akevitt slik at registeret kan bli oppdatert.

Les mer
«The Best «Årsmøte» Ever»!
«The best årsmøte ever» var åpningen til president Atle Minothi da han holdt sitt foredrag på årsmøte til NAV Lågendalen den 31 mars 2017. I rene Samaranch-stil tok Atle årsmøtet med storm og det ble rene OL-stemningen blant de feststemte NAV’erne som hadde møtt opp på Breidablikk i Lågendalen!

Les mer
Dry Aquavit
Fra 5. mai 2017 er Strand Brænderis Dry Aquavit å finne i Vinmonopolets lister.Dry Aquavit er det andre produktet som er signert Strand Brænderi, og denne gangen er det snakk om en akevitt som passer perfekt til tonic.

Les mer
Kristiansund jubilerer med egen akevitt
Kristiansund fyller 275 år 29. juni. Dette feires også med en ny akevitt signert Det Norske Brenneri, og NAV Nordmøre er med i juryen som velger ut hva som skal komme i de 2000-3000 nummererte flaskene i midten av juni 2017.

Les mer
Akevittkveld i Mjøsas Ark - Melkefabrikken
Oplandske Akevittvenner inviterer til akevittkveld i Mjøsas Ark på Melkefabrikken på Kapp torsdag 11. mai 2017 kl. 19:00. Påmelding innen søndag 7. mai.

Les mer