Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Namsen

Stiftet 19.03.2009
NAV Namsen Aquavitselskab

Kontaktinformasjon:
Edmund Agnar Sørmeland,
tlf. 906 81 476, e-post: easoerme@online.no eller namsen.akevitt@ntebb.no

Styremedlemmer:
Viggo Hansen, vigg-ha2@online.no
Hans Strøm, hans.strom@ntfk.no
Jon Henrik Fjeldberg, jon-henrik.fjeldberg@ntfk.no
Gry Gåsvær Buner, gry.gasvar@ntfk.no
Berit Avelsgaard,
Vebjørg Kopreitan
Anita Mårvik

***** ***** ***** *****

Årsmøte i Namsen

Her er årsmelding for 2011 fra Namsen Aquavitselskab . Les mer

Årsmøte i Namsen

Namsen Aquavitselskab har avholdt årsmøte 11. mars 2011. Les mer

090606 - NY DATO: Medlemsmøte i Namsen Aqauvitselskab

Møtelokalet er en godt utstyrt lavvo ved Namsens bredd i Overhalla, og på programmet står det blant annet valg av styre for regionforeningen. Les mer

Namsen Aquavitselskab stiftet

Torsdag 19. mars 2009 ble det avholdt stiftelsesmøte for Namsen Aquavitselskab. den nye regionforeningen omfatter alle kommuner med nedslagsfelt til Namsen inkludert Namsenfjorden. Les mer

Interimstyre dannet i ny region

En ny regionforening i Namdal er under etablering, og et interimstyre er nå satt sammen. Les mer
«Spring for livet»
Akevittbaserte cocktails er den nye, store trenden, men som alt annet: Det er likevel ikke helt nytt. Cocktailen «Spring for livet» ble krert på Fefor Høyfjellshotel så tidlig som 1965 av vårt medlem Henning Knutsen.

Les mer
FULLT: Drinkkurs: Fristende drinker til jul
Torsdag 30. november 2017 kan du få lære å lage dine egne akevittbaserte drinker på The Pub i Majorstuveien 30, Oslo. Forhåndspåmelding og begrenset antall.

Les mer
Litterær akevittsmaking
Det er akevittsmaking på Mathallen i Oslo fredag 24. november 2017 kl. 18.00 og lørdag 25. november kl. 13.00. Smakingen er kombinert med presentasjon av Akevittboka fra Goliat Forlag. Det hele skjer på Spetakkel Bar & Kokebokhandel - en bokhandel som også har skjenkebevilling - og i samarbeid med Det Norske Brenneri.

Les mer
Akevitthistorisk seminar på Atlungstad
Onsdag 13. desember 2017 inviteres det til akevitthistorisk seminar på Atlungstad Brenneri. Den 13. desember er en historisk merkedag for Atlungstad Brenneri. Loven om Vinmonopolet kom og staten skulle overta Atlungstad Brenneri. 13. desember 1920 var dagen all sprit på brenneriet ble tømt og fordelt mellom eiere og selskapet oppløst, i protest mot staten. Dette markerer vi med en akevitthistorisk kveld!

Les mer
Adventskalender og julekasse - med akevitt
Det Norske Brenneri i Grimstad tar julen på alvor, og i år har de lansert både en adventskalender med 24 akevitter og en julekasse med ti forskjellige juleakevitter. De to artiklene inneholder totalt 50 cl akevitt hver. Begge finnes i Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Les mer
Julemøte i Lister
Velkommen til juleakevittsmaking i Løa på Penne lørdag 18. november 2017, kl. 19.00.

Les mer
Lutefiskaften i Grenland
Norske Akevitters Venner region Grenland har gleden av å invitere til lutefiskaften fredag 10. november 2017 kl. 19:00 på Hotell Vic i Porsgrunn.

Les mer
Strand Brænderi juleaquavit
Strand Brænderi juleaquavit 2017 lanseres torsdag 2. november. I samarbeid med Arcus og Prøysenhuset inviterer Strand Unikorn til rakfiskbuffet der også de andre Strand-akevittene står på programmet.

Les mer
Bli med Espen til Berlin og IGW
Bli med Norske Akevitters Venner til Berlin 26.–29. januar 2018 og opplev Europas største mat- og landbruksmesse, Internationale Grüne Woche – med Espen Smith som reiseleder og entusiast. For bestilling: Se http://www.vistatravel.no/temareise/grune-voche-berlin-med-espen-smith Påmelding snarest - og innen 7. november 2017.

Les mer
Akevitt til lutefisk - i Hamar
Akevitt til lutefisk er på menyen når Lutefiskfestivalen - http://lutefiskfestivalen.no arrangeres for femte år på rad i Hamar fra 1. november til 4. november.

Les mer