Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

«The Best «Årsmøte» Ever»!

«The best årsmøte ever» var åpningen til president Atle Minothi da han holdt sitt foredrag på årsmøte til NAV Lågendalen den 31 mars 2017. I rene Samaranch-stil tok Atle årsmøtet med storm og det ble rene OL-stemningen blant de feststemte NAV’erne som hadde møtt opp på Breidablikk i Lågendalen!


NAV Lågendalen hadde vært så heldig å få selve presidenten i NAV Sentralt, Atle Minothi på besøk på sitt årsmøte på Breidablikk den 31. mars, hvor 82 deltagere hadde benket seg rundt bordene. Årsmøtet ble gjennomført på vanlig måte, og i år ble det ble skifte av skattmester. Odd-Arne Evju tok over etter Jakob Schjerven som hadde vært med fra stiftelsen. For sin gode innsats ble Jakob hedret med et inngravert LÅGEN-glass!
   Etter gjennomført årsmøte holdt Atle et engasjerende foredrag, hvor han både presenterte seg selv, hva den nylige markedsundersøkelsen hadde gitt som resultatl og hvordan NAV skal bli mer attraktiv for den litt yngre garde for å nå «10 i 20»! Det blir spennende tider, og det blir viktig å finne en balanse mellom eksisterende («gamle») medlemmer og nye!
   Alle ble belønnet med fantastisk god mat, erter kjøtt og flesk og med tilslørte bondepiker til dessert! Med tilhørende gode drikkevarer ble dette nok en suksess. Heldigvis hadde et fremsynt styre sørget for å kjøpe inn nok LÅGEN Aquavit, før den gikk tom på Vinmonopolet, så kvelden ble reddet!
   Det var spesielt hyggelig at så mange observatører fra andre NAV regioner var til stede på årsmøtet i år. Det var representanter fra NAV Vestfold, NAV Tunsberg, NAV Eiker, NAV Oplandske og NAV Follo, så det ble mange hyggelige hilsningstaler! Etter middag spilte «Store Gutter» opp til dans slik at alle fikk svingt seg til smektende toner!

Alle foto: Øyvind Bergene tilbake

NAV-president Atle Minothi.Rolf Roar Halvorsen, NAV Tunsberg.Hyggelig stemning rundt bordene.Knut Olav Bakkene, NAV Eiker.Jørgen og Inger Galtestad (midten og t.h), NAV Oplandske.