Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Byjubileum og tur til Veiholmen

NAV Nordmøre har både Kristiansunds byjubileum og tur til Norges største fiskevær sør for Lofoten på programmet. Lutefiskaften nærmere jul blir det også.


19. mai 2017
Kristiansund feirer i 2017 at det er 275 år siden byen fikk bystatus. Selve feiringen er 29. juni, men Nordmøre akevittforening tyvstarter med å invitere til byvandring 19. mai kl. 1900. Byvandringen er gratis og åpen for alle. Byvandringen har vi kalt «Fra Håla til Blixhammeren». Ei historisk vandring i Kristiansunds drikkekultur v/konservator Odd W. Williamsen. (Håla skal visstnok være oppmed Scandic, mens Blix-huset er øverst i Hauggata. Når de ble for beruset kunne de falle utenfor hammeren). Vandringen starter ved hovedinngangen til Scandic hotell. Etter vandringen er det medlemsarrangement for medlemmene i Nordmøre akevittforening i lokalene til Norsk Skipsfartshistorisk Selskap i Vågeveien 7.

30. september til 1. oktober 2017
Nordmøre akevittforening inviterer NAV-medlemmer ut til Norges største fiskevær sør for Lofoten – Veiholmen i Smøla kommune. Her blir det servert lokal mat med godt drikke, lokal historie og lokal kultur. Interesserte kan allerede nå melde dette til vår skriver på e- post: per.brennskag@neasonline.no så får dere tilsendt informasjon om påmeldingsfrister og andre detaljer i god tid.

1. desember 2017
Nordmøre akevittforening arrangerer lutefiskaften på Smia Fiskerestaurant i Kristiansund. Påmelding direkte til Smia.
www.smia.no


 tilbake

Foto: Wigdis Wollan.