Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Aulie Aquavit

En frisk og gyllen akevitt med dufter av gule frukter, karve, anis, einer og appelsin. Den er middels fyldig og rund med lett krydderpreg og lang ettersmak. Lagd for lefsemat og mølje, men passer også til potetretter, og nøkkelost. Serveres ved 12–14 °C.


40 volumprosent
Fatmodnet
Bestillingsutvalg
V.nr. 5906502
50 cl
Produsent: Agder Brenneri – K.G. Puntervold

Akevitt og potetlefse

Aulie Lompebakeri i Mjøndalen har levert lomper og lefser til det norske folk i over 35 år. Lomper og lefser lages som kjent av potet - med andre ord felles opphav med akevitten.

Aulie har derfor gått i kompanisakp med Agder Brenneri og utviklet en akevitt som passer til potetlefser, og baketiketten sier følgende: Aulie Aquavit er en helnorsk akevitt basert på potetsprit. Den er lagret på eikefat og krydret med ti forskjellige urter. Aulie Aquavit er ujålete og rund i smaken, og ikke for kraftig.
   Et utmerket følge til mat som inneholder potet. Potetlefser fylt med laks, rakefisk, spekemat, eller mølje som lages av møljebrød og kjøttkraft, er bare noe av det du kan nyte Aulie Aquavit til.
   Hvorfor ikke lage i stand et tapasbord med småretter basert på gode, norske råvarer, og med Aulie Aquavit som det perfekte tilbehør?


 tilbake