Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Moskus Ekstra vellagret 2015

Den tredje utgaven av Moskus akevitt slippes i forbindelse med Fjell- og Fårikålfestival 2.-4. oktober - det vil si lørdag 3. oktober 2015. Akevitten kommer i et opplag på 1789 flasker og er kun tilgjengelig på utvalgte Vinmonopol.


Dette er den tredje utgaven av Moskusakevitten.
   Det første året var den blank og ga assosiasjoner til kildevann. Denne produseres fortsatt.
   Fjorårets utgave (2014) var kun på 900 flasker og hadde den den tradisjonelle akevitt-fargen.
   I år blir det større opplag og Det Norske Brenneri som produserer de edle dråper, har stor tro på kvaliteten på årets utgave.
   - Vi bruker en helt spesiell blend til denne akevitten, som er lagret både på sherry- og portvinsfat. Blandet med lokale urter fra Oppdalsfjellene blir det en helt unik smak, og en sjelden myk og harmonisk akevitt, sier sunndalingen Odd J. Nelvik i en pressemelding. Nelvik er en av drivkreftene bak Det Norske Brenneri.
   - Med både einerbær, mjødurtblomster, tyttebær og fjellbjørkskudd, er dette virkelig en smak av ville Oppdalsfjell, mener Nelvik.
   - I år har vi produsert 1789 flasker - og som det heter på etiketten: «når disse æ drøkkje å fortært, æ-itt de mer å få ti!». Alle flaskene er nummererte, og også i år blir Moskus Ekstra vellagret sluppet på Vinmonopolet i forbindelse med Fjell- og Fårikålfestivalen, nærmere bestemt lørdag 3. oktober.
   Mange husker ennå fjorårets pol-slipp av denne eksklusive akevitten. Lørdag under Fjell- og Fårikålfestivalen var det klart for premiere på Oppdal Vinmonopol, og allerede før butikken åpnet hadde det dannet seg kø utenfor. Da klokken var rundt ett var alle de vel 900 flaskene revet bort.
   - Vi er glade for at årets utgave er produsert i et større opplag slik at flere får smake god Moskus akevitt, kommenterer festivalgeneral Stein Mellemseter.

(Kilde: Avisa Oppdalingen)

 


38 volumprosent
Fatmodnet
Bestillingsutvalg
V.nr. 4399202
70 cl
Produsent: Agder Brenneri – K.G. Puntervold
  tilbake