Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Solsidens Sommer Aquavit

Solsiden av Mjøsa har fått sin egen sommerakevitt. Det er Vømmel & Dram som står bak lenseringen av Solsidens Sommer Aquavit som er å finne i Vinmonopolets hyller fra 8. mai 2015.


Anders Wetten i Vømmel & DRam forteller følgende om nyheten: Nå kommer vi med en ny aquavit, Solsidens Sommer Aquavit. Vi har valgt navnat Solsiden fordi Hamar alltid har blitt kalt solsiden av Mjøsa - noe som selvsagt også stemmer med geografien. Vi har syslet med tanken på en sommerakevitt i mange år,  men har ikke klart å få til det produktet vi var ute etter får nå.
   Bildet på etiketten er laget av en lokal kunstner som heter Anette Holm-Antonsen og motivet er av gamle Storhamar gård med Domkirkeruinene og den gamle båten «Kong Oscar» som gikk på Mjøsa for 130 år siden.
   Akevitten er fatlagret i 16 måneder og holder en styrke på 38 volumprosent. Den passer passer perfekt til fisk og skalldyr samt som noe attåt sommer ølen!

Flere planer
Familien Wetten har for øvrig flere planer når det gjelder akevitt: Se http://h-a.no/nyheter/satser-paa-akevitt-produksjon

38 volumprosent
Fatmodnet i 16 mnd
Bestillingsutvalg
V.nr. 2269201
70 cl
Produsent: Agder Brenneri  tilbake