Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

NAV Østfold på Matfold

Matfold er Østfold fylkes viktigste utstillingsvindu for spennende nyheter for lokal mat og drikke. Dette kan være utstillingsvindu for akevittens mange kvaliteter også, og NAV Østfold som forening. Vi vil derfor invitere våre medlemmer til å avslutte sommerens flotte vær med NAV- stand og en sommerkveld på Majoren Stue & Kro etterpå.


Vil du ha en hel dag med masse mat og mye hygge, er Matfold stedet å være denne dagen. Vi har felles stand med Morsa 1833, som fra kl. 13.00 (iht. norsk lov) vil servere deilige dråper av Morsa 1833 og årets Morsa Konventionsaquavit.
   Matfold holder åpnet fra 10.00 til 17.00.

Klokka 18.00 møtes vi på Majorens Stue & Kro. Majoren skal endre stil og heve kjøkkenet et hakk opp, noe NAV Østfold er invitert til å være de første til å teste ut. Majoren trenger tilbakemeldinger på servering og utvalgt drikke. Det skal vi gi dem under måltidet. Det vil bli servert minst tre retter. Alle rettene blir det satt riktig vin, øl og akevitt til. Alkoholfri drikke er selvfølgelig tilgjengelig, til samme kuvertpris.
   For denne herligheten må du betale kr. 500,-. Påmelding innen 1. september til ann-kra@online.no/995 91 916.
   Etter middagen kan vi gå videre til Eplehagen hvor hyllest av eplet foregår i regi av Matfold og Dyre Gård http://www.dyregaard.no/

Hotellrom i Fredrikstad er ikke å oppdrive.
Alt er fullt!


 tilbake