Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Akevittforedrag i Juan les Pins

Høsten nærmer seg og planene er allerede lagt for det første møtet i Norske Akevitters Venners region Côte d'Azur - i samarbeid med NCA - Norvège  Côte d'Azur. datoen er fredag 27. september 2013 kl. 18.00.


NCA (Norvège Côte d'Azur) og NAV (Norske akevitters venner) inviterer til fellesarrangement i akevittens tegn fredag 27. september kl. 18.00 på Hotel Les Strelitzias i Juan les Pins.
   Det blir foredrag om akevitt fra en representant fra Arcus og det blir akevitt-smaking. Ellers blir det akevittbasert aperitiff med tilhørende kanapéer før en to retters middag, hvor hovedretten er Confit de Canard, tilpasset akevitt og det franske kjøkken i spennende forening.
   Det blir øl og akevitt å drikke, eller vin for de som foretrekker det.

Cabaret
Og ikke bare det, vi får også litt underholdning, en minicabaret, med sang og danseopptreden, under ledelse av Terje Kleven. Dette første av sesongens møter bør du ikke gå glipp av!

Det koster €48 for medlemmer og €53 for ikke-medlemmer.
Hotellet gir oss rabatt på overnatting. MEN DU BØR BESTILLE RASKT, OG DU MÅ KONTAKTE HOTELLET DIREKTE, (04 92 93 64 00) - og ikke bestille via noen av bestillingsmotorene på nettet. Da blir det ingen rabatt, dessverre!

Se nærmere informasjoner HER og meld deg på!

Hilsen styrene i NCA og NAV tilbake