Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Morsavandringen 2012 - og andre arrangementer i Moss

Som alltid - den første fredagen i juni har vi en avtale om strålende vær, og arrangerer nok en gang Morsavandring gjennom byen. I år går starten på legendariske Torderød gård på Jeløya og ankomsten blir denne gang «midt i byen», på Tollboden ved Kanalen. Underveis skal vi selvsagt bli foret med Morsaakevitt, Mosseøl, fingermat, sang og kulturhistorie. Se hjemmesiden www.morsa1833.no for mer informasjon og påmelding.


Mossedagene går av stabelen helgen etter og som vanlig skal vi også ha en stand i gågata da.

Fredag 24. august arrangeres «Moss i glasset» på Tivoli Amfi - en hyggelig aften hvor alt Moss kan by på av egen drikke står i høysetet.

Dagen etter - lørdag 25. august - er det nok en gang Matfestival i Gågata. Selvsagt vil Morsa og andre lokale drikker være å finne der også. Vi satser også i år på å invitere til en akevittilpasset og særdeles velsmakende lunsjmeny på Curtisen på Fredriksten festning i Halden. Dato ikke endelig fastsatt - mer info kommer.

Arcus flytter i disse dager til sitt nye anlegg på Gjelleråsen. Selv om veien blir noe lenger, skal vi selvsagt også i høst på befaring en fredagskveld. Vi får se på et nytt og fantastisk anlegg med millioner av liter med god drikke, smaker på rikelig av fast og flytende føde, og sjekke at æresfatet med Morsa 1833 ligger trygt og godgjør seg på fatlageret.

I samarbeid med Moss By og Industrimuseum inviterer vi til en velsmakende førjulsaften den 22. november. Byens lokale drikke - og konfekt - blir servert til en relativt liten gruppe. Fjorårets arrangement ble fulltegnet på et blunk. Nærmere info kommer!

Alle arrangementer over:
Se www.morsa1833.no for mer informasjon og påmelding.


 tilbake