Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Opplev Sør-Helgeland i august 2014

Brønnøy og omegn Akevittforening arrangerer i samarbeid med Norske Akevitters Venner, opplevelsestur til Sør-Helgeland. Turen er lagt til 22.-25. august 2014. Antallet deltakere er satt til 50. Se omtale i AquaVIT 4-2013 på side 33.


Pris per person: NOK 4600.
Bindende påmelding er satt til 1. april 2014. Send en e-post til jarlewal@online.no eller ring 900 54 424.

Program:
Fredag 22. august
Ved ankomst blir deltakerne innlosjert fra fredag til søndag på Thon Hotell Brønnøysund. Det nye bygget er på seks etasjer og det er reservert rom i de to øverste etasjene der utsikten over Brønnøysund med omegn er best. I løpet av dagen vil vi besøke Nevernes Havn hvor vi også spiser middag. Dette er et senter for kystkulturen på Helgeland.

Lørdag 23. august
Vi drar til Torghatten Feriesenter ved foten av fjellet Torghatten. Det blir mulighet for guidet tur opp til det berømte hullet i fjellet med påfølgende lunsj. På ettermiddagen står Hildurs Urterarium for tur. Spisestedet er opprinnelig en 200 år gammel gård og her vil vi spise middag.

Søndag 24. august
Etter frokost og pakking av kofferter, tar bussen oss til Vega der første stopp blir Ylvingen. Her vil vi besøke kafeen og andre steder på øya som ble benyttet i NRKs Himmelblå-serie. Det vil også bli servering av mat og drikke. Etter besøket på Ylvingen, tar vi fergen over sundet til hovedsetet på Vega. Vegaøyene består av 6500 øyer, holmer og skjær som står på Unescos verdensarvliste. Her blir det guidet tur der vi legger inn en stopp på Sandemo Gårdsbakeri, E-huset, Verdensarvutstillingen og Lille Lånan. Middag og overnatting skjer på Vega Havhotell.

Mandag 25. august
Vi drar tilbake til Brønnøysund der vi avslutter opplevelsesturen.

Med forbehold om endringer i programmet.


 tilbake
Gårdsplassen på Nevernes.