Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Gylne øyeblikk - norsk mat, øl og akevitt

Gylne øyeblikk oppstår når mat og drikke harmonerer, når opplevelsen av måltidet overgår kvaliteten av de enkelte bestanddelene. Norske Akevitters Venners nye praktbok gir deg en smak av det gylne, norske måltidet slik det kan være når maten på tallerkenen får følge av utvalgt øl og tilpasset akevitt - alt fra norske produsenter.


Boka favner både tradisjonelle måltider og det nye, kreative norske kjøkken, slik det blant annet presenteres på noen av våre akevittautoriserte restauranter.
   Norsk akevitt er unik, med kjennetegn som sprit fra poteter, modning på fat og linjefrakt. Norske Akevitters Venner har gjort det til sin misjon å ta vare på de verdiene akevitten representerer og sørge for at den styrker sin plass som følge til norsk mat. I dette selskapet hører også øl naturlig hjemme. Vi har tatt en kikk på mat- og drikkehistorien og det som ligger bak, når vi nå opplever at norsk mat, øl og akevitt løftes på en bølge av kreativitet og nyvunnet mat- og drikkeglede.
   Norske Akevitters Venner inviterer til en lærerik og vakker reise i norsk mat og drikke.
   La det bli mange gylne øyeblikk!

Gylne øyeblikk - norsk mat, øl og akevitt kan bestilles i NAVs nettbutikk. I nettbutikken koster boka NOK 330 pluss forsendelse (veil. pris er NOK 350). Ved kjøp av minimum fem bøker er prisen NOK 275 per stk pluss forsendelse. Medlemmer i Norske Akevitters Venner kan også bestille boka direkte gjennom sin region for å spare NOK 140 i porto og forsendelsesomkostninger (NOK 140 som A-post - eller NOK 125 som B-post).

Redaktør for boka er Unn Karin Olsen mens Anne-Lise mellbye har vært bilderedaktør og hatt visuell regi. Design: Nokolai Blumenthal, Sentralen AS. Boka er trykket i 3000 eksemplarer hos Merkur Grafisk AS, Oslo. ISBN 978-82-999734-0-3


 tilbake