Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Ny president i Oplandske

15. februar 2014 ble det avholdt årsmøte i Oplandske Akevittvenner. 30 medlemmer var tilstede og ny president ble valgt.

Årsmeldingen ble lest og godkjent!
   I hovedsak har presidentskapets oppgaver vært planlegging og gjennomføring av til sammen sju arrangementer. Takk til alle som har deltatt på de ulike sammenkomster.
   Dessverre måtte «Sommerakevitt på Viken II» avlyses pga av flom! Men denne våren håper vi Mjøsa oppfører seg normalt og satser igjen på Sommerakevitt på Viken II med akevittquiz, akevittsmaking og akevittmeny 13.juni kl 19:00! Gå ikke glipp av dette!!
   Det er også i år lagt opp til et variert akevittprogram i Oplandske, se programplakaten 2014!

Valg og presidentskifte!
Avtroppende president Anne Margrete Rødevand, fire siste år takket for seg og ny påtroppende president ble valgt, Eivind Haalien fra Valdres, bosatt på Gjøvik Else Haugen som har vært foreningens skriver de siste fire år gikk ut av presidentskapet og som nytt medlem ble Siri Ersrud Amlien fra Vestre Toten valgt. Ellers ingen utskiftninger i presidentskapet!
   Per 1.01.2014 telte foreningen 520 medlemmer, derav 367 hovedmedlemmer og 153 husstandsmedlemmer. Det viser en nedgang i medlemstallet fra 2012 på ca 40 medlemmer. Dermed er Hedmark gått forbi Oplandske i medlemstall! Det må vi gjøre noe med og oppfordrer til aktiv medlemsverving. Verv minst en akevittvenn! VIKTIG! Hvordan komme i kontakt med alle medlemmer?

Medlemslister
Presidentskapet har det siste året brukt mye tid til oppdatering av medlemslister med riktige e-post adresser. Det er ikke lett å fange opp alle, derfor ber vi dere ta kontakt med presidentskapet; ring eller send en mail til oppland@norsk-akevitt.org oppgi riktig e-postadresse. Da sender vi deg mail i forkant av arrangementene våre. Årsfest Etter årsmøtet gikk 40 medlemmer til bords i restauranten Rødt, Hvitt og Rått – Fahlstrøm-sushi på Gjøvik. Vi ble ønsket velkommen av Stig Furuseth. Sammen med sine kollegaer inviterte han på en velkomponert sushi-meny med dertil velvalgte akevitter. Perfekt start med lettgravet laks chili og lime i god komposisjon med Løiten skalldyr akevitt. Fortsettelse med Skrei tempura og Steinvikholm, Svinenakke Yakitori og Gilde juleakevitt 2013, Crunchy oksemaki og Lysholm Linie DobbleCask og finale dessert Arktisk og eksotisk-urter & havtorn. Veldig vellykket, fantastiske smaker og ikke minst vakkert.
   Vi er enige om at den nye norske maten er kommet for å bli og med sikker bekreftelse passer livets vann-akevitten til de moderne matbitene. Takk til Stig og gode akevittvenner for trivelig årsfest med nye og spennende smaksopplevelser! tilbake

Avtroppende President Anne Margrete Rødevand overgir presidentkofferten til Eivind Haalien.Nytt styre i Oplandske Akevittvenner Bjørn Tellum, Siri Ersrud Amlien, Kai Ulven, Eivind Haalien, Lars-Roar Holte, Marit S. Olerud.