Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Lågendalen blir egen region!

Norske Akevitters Venner – Lågendalen blir navnet på den nye regionen som blir opprettet i Vestfold den 12. april 2013. Regionen strekker seg fra Larvik i sør, til Kongsberg i nord.


- Norges nest lengste elv, Lågen, som svinger seg gjennom dalen, danner den naturlige fellesnevneren for NAV Lågendalen, sier initiativtager Øyvind Bergene.
   - Her har man gjennom århundrer hegnet om gamle matkulturer, hvor laks, elg og tradisjonsrik kortreist mat alltid har spilt en viktig rolle. Målet vårt er å videreføre gode tradisjonsrike matkulturer sammen med tradisjonsrikt norsk drikke! Det er måltidet, god mat sammen med godt drikke, som er hovedingrediensen i en hver vellykket sammenkomst, sier Bergene som lover en uforglemmelig stiftelsesmiddag den 12. april.

Stor oppslutning og mange nye medlemmer
- Vi er overveldet over den store oppslutningen som regionen har fått, sier Aase Rønning, som er den nye regionens skriver/sekretær. Vi har allerede over 80 medlemmer som sokner til regionen, og flere enn 50 av dem har allerede sagt at de vil være med på stiftelsesmøtet og middagen den 12. april. Dette blir gøy, sier Aase Rønning.


 tilbake

Initiativtaker Øyvind Bergene sammen med skriver/sekretær Aase Rønning i interimstyret forden nye regionen NAV Lågendalen.