Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Høstmøte i Tunsberg

Torsdag 24. november 2011 ble årets høstmøte arrangert i Frimurerlogens lokaler. Aftenes foredragsholder var vår nye president, Per Harald Grue, som snakket levende om «Den norske akevitthistorie fra Adam og Eva til Halvor Heuch».


Forsamlingen på 70 medlemmer var et lydhørt publikum som fikk med seg mange interessante detaljer når det gjelder dette vårt edle produkt - som jo er en vesentlig del av vår kulturarv. Etter foredraget ble det servert rakefisk med øl og akevitt, og aftenens store begivenhet var at deltagerne fikk smake en ny akevitt - OSEBERGAKEVITT - markedsført av våre medlemmer Ferdinand Juell og Trond Barth Andersen.
    Akevitten er produsert hos Ole Puntervold i Agder Brenneri og ble offisielt lansert i Tønsbergs Blad tirsdag 29. november. Med på lanseringen var foruten de to nevnte initiativtakerne, Tunsberg Akevittselskabs president, og Einar Erlingsen som er leder for Stiftelsen nytt Osebergskip. Den siste fordi det doneres kr. 10,00 av hver solgte flaske til stiftelsen - det vil si stort sett overskuddet i prosjektet.
   Konklusjonen er at vårt høstmøte ble særdeles vellykket.


 tilbake