Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

091003: Kurs i krydderbrennevin

Lørdag 3 oktober fra kl. 16.00 til ca kl. 20.00 arrangerer Det Follougske Akevittselskab kurs i krydderbrennevin med Per Harald Grue.

Vi samles til en uformell og hyggelig lørdagskveld på Larsbraaten i Enebakk. Per Harald Grue fra Ås (medlam av presidentskapet i NAV) har gjennom mange år opparbeidet seg mye kunnskap i egenproduksjon av akevitt og krydderbrennevin. Denne kunnskapen er han villig til å dele med oss i et lite kurs med tilhørende smaksprøver.

Grue medbringer fyldig dokumentasjon på kurset som du kan bruke som håndbok senere når du selv skal kaste deg inn i dette edle håndverk.

Litt å spise:
Vertskapet på Larsbraaten lager en kyllingsuppe/gryte til oss. Du kan få kjøpt ø /mineralvann på stedet. Stua på Larsbraaten kan ta maks 35 personer og vi må begrense antall til dette. Først til mølla...

Påmelding:
Vi må ta en liten avgift for deltakelsen - kr 250 per person - som dekker maten, kurset og leie av stedet. Dette betaler du inn til vår konto nr 1644 31 71545 som bekreftelse på påmeldingen med påføring av tydelig navn og telefonnummer.

Larsbraaten er lett å finne - den ligger langs rv 120 i Enebakk langs vegen mot Lillestrøm - se: www.larsbraaten.no. Vi setter ikke opp noen buss til dette arrangement, men oppfordrer til å organisere fellestransport/henting selv. Vil du finne ut om andre fra ditt hjemsted har meldt seg så ta en telefon til vår pengeforvalter Inger Johanne Bjerve – 66 91 71 53.


 tilbake