Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Med hilsen fra Bergen til Bergen

Bergensakevitten er på vei inn i USA – kanskje. Det står i hvert fall ikke på Directionen i Selskabet til Bergens Aquavitens Fremme. Den kan riktignok ikke selge nevnte vare, men den kan bedrive markedsføring – og det siste fremstøtet fant altså sted i USA.

For ikke langt fra New York ligger blant annet County of Bergen som nå har hatt besøk av Directionens preses Svein Nordahl Pedersen og directionsmedlem Hans Bru. Med selvfølgelig en flaske som gave, samt bøker og cd om Bergen og fjordene.
   Det meldes at de kommunale mottakerne var forbauset (og glade) over at herrene ikke skulle selge noe, bare presentere en vare med navnet Bergen. Og de likte ideen om å bli bedre kjent med flere Bergen-steder.
   Akevittutsendingene var naturligvis også i kontakt med Innovasjon Norge og Norsk-Amerikansk Handelskammer og fikk tips om restauranter de burde besøke, blant dem en som faktisk heter Aquavit/Townhouse Restaurant.
   De kom også i kontakt med The New York Time-journalisten som hadde skrevet en artikkel om akevitt i en søndagsutgave av avisen – og når Innovasjon Norges Harald Hansen kommer med flere grupper amerikanske journalister utover våren, vil de også bli presentert for Bergensakevitten.
   Det er ingenting i veien med Directionens frivillige innsatsvilje, nå er resten opp til leverandøren.
 
Kilde: Bergens Tidende.
Foto: Lars Ole Ørjasæter


 tilbake