Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

NAV Vestfold/Telemark

NAV Vestfold/Telemark ble stiftet 27. november 2003. Det hele startet med at en av initiativtakerne, Rolf Huseby, ga en liten orientering om NAVs historie. Han referere også fra «Normalvedtekter for akevittklubber/foreninger» og disse ble deretter vedtatt gjeldene for NAV Vestfold/Telemark.

Olav Holm informerte så om den forestående lanseringen av «Larvikitt» – akevitten som skulle presenteres på Solvolls nyåpnede restaurant på Fritzøe brygge 9. desember – der blant andre visesangeren Louis Jacoby var invitert til å lage egen sang til Larvikittens pris.
 
Ny forening betyr flere aktiviteter, og Rolf Huseby orienterte om et arrangement som avholdes på Bøkekroa i Larvik 16. januar 2004. Dette blir en «Potetens festaften», og en vedtok at arrangementet skulle gå i regi av NAV Vestfold/Telemark og samarbeidspartner «Potet i Vestfold». Videre planer ble også diskutert, blant annet Potetfestival Larvik 18.–19. juni, relansering av Larvikitt og akevittcruise med Farrisbåten.
 
Bøkekroa i Larvik utvider, og en har planer om en egen akevittkjeller i nybygget. Verten inviterte NAV Vestfold/Telemark til å avholde styremøtene her. Så fortalte Karen Bye Olsen Nauen om Nauen Klokkestøperi. Støperiet har et eget museum med plass til 80 til 100 mennesker, noe som også må passe for akevittrelaterte arrangementer.
 
Så var det valg, noe som ga følgende resultat:
Leder: Rolf Huseby
Skriver: Solveig Haugan Jonsen
Skattmester: Per Hoppestad
Kulturforvalter: Karen Bye Olsen Nauen
Seremonimester: Olav Holm


 tilbake