Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Follugske markerte ti år

Follougske Akevittselskab har markert sitt 10 års jubileum under sin tradisjonelle Kumle-aften i Frogn. Restauranten Kumlegaarden i Drøbak, var med sin rike historie, sitt lune interiør og ikke minst velsmakende mat, en naturlig ramme omkring arrangementet, som samlet 70 akevittvenner fra Follo.


Lagets president Aase Kvarme innledet med nyskrevet prolog om sitt første møte med akevitten, og lagets første skriver Helge Skuterud omskapte seg selv til 10-åringen som så tilbake på et ennå kort men begivenhetsrikt liv som inneholdt både Grüne Woche-tur, urtekurs, gyldne måltider, og mange hyggelige sammenkomster med akevittvenner helt fra stiftelsesmøtet på Oscarsborgs Festning og fram til i dag.
   Arne Rød, som var den første valgte presidenten, bidro med mer stiftelseshistorie, og æret blant andre Frogn bygdekvinnelag og Anne-Lise Melbye i denne sammenhengen.
   Follougske Akevittselskab er så heldige å ha Per Harald Grue som lokallagsmedlem.Han deltok og kastet glans over arrangementet og kom som alltid med gode råd for arbeidet videre.


 tilbake